Supplier meeting 2019

Supplier meeting 2019

2 september 2019

De afgelopen week stond bij Schijvens in het teken van de supplier meeting 2019 en wat was het een succes! Dit jaar vond de jaarlijkse meeting plaats in Nederland (na edities in o.a. Karachi, Hong Kong en Turkije). Tijdens het vierdaagse programma hebben we de leveranciers verder kennis laten maken met Schijvens en de klanten voor wie zij de kleding produceren. Ook hebben we ze wederom laten ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van de Schijvens Family.

Tijdens de performance meeting op donderdag zijn de plussen en minnen besproken van afgelopen jaar. Kwaliteit, levertijd en duurzaamheid, als ook toekomstige plannen over bijvoorbeeld Leefbaar Loon en milieustappen stonden centraal. Zoals ook voorgaande jaren is de Supplier of the Year Award weer uitgereikt aan de beste leverancier, die voor zijn team usd 3000,- heeft gewonnen.

Vrijdag hebben we met de leveranciers een bezoek gebracht aan verschillende winkels waar hun bedrijfskleding wordt gedragen. Zo hadden ze de mogelijkheid om de mening van de eindgebruikers van de kleding te horen en met eigen ogen hun kleding in praktijk te zien. ’s Middags vond de meet&greet plaats op het kantoor in Hilvarenbeek. Tijdens dit event heeft Schijvens verschillende klanten uitgenodigd en zo een ontmoeting gecreëerd tussen ‘East & West’, de leverancier en de klant. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er volop genetwerkt en door de teams fanatiek deelgenomen aan de quiz. Tijdens dit event is bekend gemaakt dat Schijvens samen met Zeeman leefbaar loon gaat betalen bij de fabriek in Pakistan.

Zaterdag zijn de leveranciers op Safari geweest bij de Beekse Bergen en in het kader van ‘Teamwork makes the dream work’ zijn er oud-Hollandse spellen gespeeld. De supplier meeting is hierna gezamenlijk met het Schijvens team afgesloten met een heerlijke barbecue door Hutten catering georganiseerd.

Bekijk hier de aftermovie