Schijvens Corporate Fashion Silver Medallist

Schijvens Corporate Fashion Silver Medallist

22 december 2020

Wat een mooi kerstcadeau kregen we uit Brussel: zie hier de Zilveren Award voor the European Business Awards for the Environment 2020-2021 (EBAE) in Brussel. Tijdens hét evenement over de circulaire economie in Europa, maakte de Europese Commissie de winnaars van 2020 bekend.

Iedere twee jaar worden de Awards uitgereikt en in juni kwamen we al met het heugelijke nieuws naar buiten dat we ons hadden weten te kwalificeren. Van de 94 aanmeldingen uit 16 Europese landen wisten wij tot de laatste zestien te komen.

The Process Award is een Award voor de succesvolle toepassing van een innovatieve oplossing op het gebied van proces- en productiemethoden. De gekozen oplossing moet een positieve bijdrage leveren aan het milieu en tegelijkertijd bijdragen aan de economische en sociale aspecten van duurzame ontwikkeling. Dit jaar ging de eerste prijs naar Tejios Royo uit Spanje. De Europese commissie kwam ons verrassen met de tweede prijs in de vorm van een mooi lijstje voor aan onze Award wand, een mooie afsluiting van 2020.

Over de European Business Award

De European Business Awards for the Environment werd in 1987 gelanceerd en is een prijs voor bedrijven die de grootste bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling op het gebied van eco-innovatie.