McDonald’s

I'm loving it

De grootste restaurantketen ter wereld

De collectie

De medewerkers van McDonald’s stralen in hun nieuwe duurzame outfit! De duurzame kleuren zijn gebruikt om het duurzame karakter van de keten neer te zetten. Naast dat de collectie duurzaam is, is deze ook nog eens hip, casual en zijn er veel fun elementen! Zo zijn de sesamzaadjes van de burger in de collectie verwerkt en zijn er kleine borduringen toegevoegd.

Het ontwerpproces

De medewerkers zijn van het begin tot het einde betrokken bij het ontwerpproces van de nieuwe collectie. Zo zijn we begonnen met een enquête om er achter te komen wat voor soort look and feel er gewenst is en is er een draagproef gehouden om de look en het draagcomfort nog te verbeteren naar aanleiding van de feedback van de medewerkers.

Persbericht McDonald's

De medewerkers van McDonald’s Restaurants worden letterlijk in een nieuw jasje gestoken. In samenwerking met familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion is er namelijk nieuwe bedrijfskleding ontwikkeld voor medewerkers in de Restaurants, een hippe kledinglijn met veel variatie die helemaal bij deze tijd past. Medewerkers uit de Restaurants hebben geholpen bij de keuze van de bedrijfskleding, die op duurzame wijze geproduceerd worden. Oude bedrijfskleding van McDonald’s wordt ingezameld en als grondstof gebruikt voor de productie van de nieuwe (circulaire) kledingstukken.