Kruidvat

Team Kruidvat

Je staat niet alleen in de winkel, je staat daar met het hele team!

Samenwerking

De nieuwe Kruidvat collectie is ontworpen in samenwerking met Schijvens Corporate Fashion, ontwerper Janince en de medewerkers van Kruidvat. De nieuwe Kruidvat collectie is een collectie die is voortgekomen uit een toffe samenwerking. Er is een groep samengesteld vanuit het hoofdkantoor, de filialen en vanuit Schijvens Corporate Fashion. Met deze groep is er gebrainstormd over de wensen en eisen van de medewerkers. Onder leiding van stylist Janice is er gezamenlijk gekeken welke collectie het beste zou passen.

Het ontwerp

Tijdens de brainstormsessies kwam naar voren dat een van de medewerkers het teamgevoel wilde versterken en uitstralen met de kleding. Je staat niet alleen in de winkel, je staat daar met het hele team! Dit heeft ertoe geleid dat er nu Team Kruidvat op de mouw staat. Ook is er gekozen voor een extra lange sluiting bij de dames polo’s en de blouses, dit voor een extra vrouwelijke uitstraling. Het beeldmerk van het logo van Kruidvat is groot op de rug geplaatst voor een betere herkenbaarheid in de winkel en het wit van het logo is op verschillende plekken op de polo en blouse verwerkt als klein accent.

Modeshow

Onder leiding van stylist Janice hebben we gezamenlijk gekeken welke collectie het beste zou passen. Er is toen een modeshow georganiseerd voor alle filiaalleiders en daarna voor de directie in het filiaal Woensel-West in Eindhoven. Er waren collega’s uit de winkel opgeleid tot modellen voor één avond, die onder begeleiding van muziek en een daverend applaus over de catwalk liepen. Iedereen was ontzettend enthousiast over de look van de kleding. Vooral het grote element op de rug en de elegante pasvorm vielen goed in de smaak.

Video bekendmaking nieuwe bedrijfskleding