Dirk van den Broek

De voordeligste supermarkt van Nederland

Op Dirk kun je rekenen!

De collectie

De collectie van Dirk is een uitgebreide collectie met unieke accenten die de merkidentiteit uitdragen. Zo refereert het streepje van de polo naar het streepje onder het Dirk logo. Alle afdelingen hebben een eigen look waardoor het in een oogopslag duidelijk is wie er op welke afdeling werkt. De nieuwe bedrijfskleding heeft een hippe en jonge uitstraling en is er rekening gehouden met praktische zaken, om de werkomstandigheden in de nieuwe kleding zo comfortabel mogelijk te maken.

Paraaf

Er is extra aandacht besteed aan het verwerken van de Dirk-identiteit. De unieke paraaf van de oprichter van de heer Dirk van den Broek is toegevoegd als accent aan de kleding, zo is deze bijvoorbeeld goed zichtbaar. Een accent wat ervoor zorgt dat elke medewerker de bedrijfsidentiteit bij zich draagt!

Persbericht Dirk

Vanaf nu steken alle medewerkers van Dirk van den Broek de mouwen in een vernieuwd jasje. De nieuwe bedrijfskleding, geproduceerd in samenwerking met Schijvens Corporate Fashion, is volledig circulair. Door oude Dirk-kleding in te zamelen en te combineren met gerecyclede PET-flessen, oceaanplastic en biologisch katoen, worden de stoffen van de nieuwe outfits ontwikkeld. Per zondag 19 februari werkt iedereen in de nieuwe outfit.

Bekendmaking collectie

De nieuwe collectie is vanaf februari in de winkels te zien!