Wat we doen

Met ons enthousiaste team

ontzorgen wij de klant volledig, van het ontwerpproces tot aan de uitlevering

1. Afspraak

Er wordt een afspraak met de klant ingepland om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

2. Ontwerp

De collectie wordt naar de wens van de klant door onze inhuis stylisten ontworpen.

3. Productie

Zodra alle ontwerpen akkoord zijn gaat de kleding in productie. De kleding wordt geproduceerd in de fabrieken van onze partners uit onze supply chain.

4. Kwaliteitscontrole

Op kantoor in Hilvarenbeek komt de kleding bij kwaliteitscontrole terecht. Hier wordt de kleding gedurende het productieproces van stof tot kledingstuk gecontroleerd.

5. Voorraad (beheer of direct uitleveren)

Wanneer de kleding uit productie komt, bieden wij voorraadbeheer en distributie, vanuit het eigen distributiecentrum naar alle gewenste locaties van de klant. Ook is er de mogelijkheid voor de klant om de kleding direct te laten uitleveren.

6. Webshop of EDI bestelsysteem

Er kan volledig naar de wens van de klant een webshop door ons worden ingericht. Deze webshop maakt het mogelijk voor de medewerkers van de verschillende filialen van de klant om de bedrijfskleding online te bestellen. Een andere mogelijkheid is om de bedrijfskleding via het EDI-bestelsysteem te bestellen.

7. Levering

Als de kleding op voorraad is wordt deze binnen 48 uur geleverd.

8. Retourlogistiek

Gedragen kleding wordt door PostNL retour gehaald en naar ons magazijn in Bladel gebracht. In Bladel wordt de kleding op kleur gesorteerd, verbaald en naar Turkije gestuurd. Ga voor meer informatie naar de pagina circulaire proces.