Over ons

Onze visie

is dat we eind 2028 volledig circulair produceren

Schijvens Corporate Fashion

Schijvens Corporate Fashion ontwerpt, produceert en distribueert sinds 1863 de bedrijfskleding voor retailers, bouwbedrijven en logistieke bedrijven met klanten als Albert Heijn, NS, KLM, Transavia, CSU, Kruidvat, Etos, Hema, Praxis, Karwei, Gamma, McDonald’s, Leen Bakker, Sligro, Makro, Intratuin, Blokker, NS Retail, Welkoop, Vermaat, Hutten, Compass Eurest, Jacks Casino, Ricoh, TBI, Engie, StayOkay, Duracel, Plan-it, en Brico.

Sinds 2005 runt de huidige vijfde generatie het familiebedrijf en samen met een team van 90 enthousiaste jonge mensen zorgen wij dat de klant volledig ontzorgd wordt. Bij Schijvens Corporate Fashion beschikken we over alle afdelingen die nodig zijn om een kwalitatief hoogstaand productieproces te leveren, waaronder een ontwerpafdeling, een kwaliteitsafdeling, onze eigen fabriek in Turkije, een inkoopafdeling, een verkoopafdeling met binnendienst en buitendienst, een distributiecentrum en ondersteunende stafafdelingen.

Van een bescheiden start naar groots succes!

Schijvens Corporate Fashion is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid Benieuwd naar ons bedrijf? Bekijk dan snel de video.

We werken intensief en met vol vertrouwen, wederzijds respect en transparantie samen met onze partners in de supply chain, ook wel onze value circle genoemd. Door deze samenwerking en doorzettingsvermogen is het gelukt om een circulair productieproces te maken.

Missie

Schijvens’ missie is ​​duurzame, post-consumer bedrijfskleding (met gedragen kledingstukken als input) te produceren die door de werknemers met trots en veel plezier wordt gedragen. Dat het personeel de formule van het bedrijf uitdraagt en dus een stijlvol visitekaartje afgeeft, is een bijkomend voordeel.

Visie

Bij Schijvens Corporate Fashion zijn we ons al jaren terdege bewust dat voortgaan op de traditionele manier van produceren op termijn niet meer houdbaar is en dit besef is terug te lezen in onze due diligence. Wij streven naar een economie waarin de goederen van vandaag de basis vormen voor de producten van morgen; een circulaire economie. Op dit moment is driekwart van wat we produceren duurzaam, maar dat willen we verhogen.

“Mijn doel is om in 2028 voor honderd procent duurzame bedrijfskleding te kunnen maken. Mijn grootste droom is dat al onze concurrenten hetzelfde gaan doen. Dan wordt duurzaam de norm en kunnen we eindelijk op grote schaal wat gaan doen aan de berg oude kleding die nu steeds meer ophoopt. Hoe lastig het ook is, het moet gewoon kunnen. En daar ga ik voor.” – Shirley Schijvens

T'riffic

T’riffic is al een aantal decennia het workwear merk van Schijvens. De T’riffic collectie is een brede collectie van algemene werkkleding, geschikt voor bedrijven in o.a. de bouw, logistiek, montage en evenementenbouw. 

Doordat de T’riffic collectie bij ons in Bladel op voorraad ligt is deze in kleine aantallen te bestellen, waardoor ook de kleinere bedrijven in onze bedrijfskleding kunnen lopen. Sinds de herfst van 2019 hebben we ook een volledig circulaire lijn. Hierdoor hebben we nu twee lijnen bij T’riffic namelijk Fair Wear en Circulair. De gehele collectie is te bekijken op www.triffic.nl.