Awards

Awards en nominaties

Schijvens is de afgelopen jaren meerdere malen in de prijzen gevallen

The Circular Award Business 2020

The Circular Award Business gaat jaarlijks naar het bedrijf dat zich het meest innoveert binnen hun eigen bedrijfsvoering en laat zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Met onze inschrijving en de 60 seconde durende pitch hebben we de jury weten te overtuigen van onze circulaire bedrijfskleding.

Nominatie KWI plaquette

De Koning Willem I plaquette wordt tweejaarlijks uitgereikt en is de ultieme bekroning van goed ondernemerschap. Als onderneming kom je in aanmerking voor de prijs als je hebt laten zien dat je beschikt over daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap.

Silver Medallist EBAE

De European Business Awards for the Environment werd in 1987 gelanceerd door de Europese commissie en is een prijs voor bedrijven die de grootste bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling op het gebied van eco-innovatie.

Corporate Fashion Award 2018

In 2018 wonnen we de Corporate Fashion Award in de categorie Sustainable Collection met de 100% circulaire collectie van CSU. “Eén genomineerde stak er met kop en schouders bovenuit. Het plaatje was helemaal rond. Dat MVO echt niet saai meer hoeft te zijn, bewijst deze collectie.” 

Corporate Fashion Award 2016

In 2016 wonnen we met de collectie van Gamma de Corporate Fashion Award in de categorie Casual Fashion Wear. De jury vindt de collectie verfrissend met goede logo-uitingen. De damescollectie heeft een fijn raffinement voor een stoere mannenomgeving.

Corporate Fashion Award 2012​​

In 2012 wonnen we met de collectie van Karwei de Corporate Fashion Award in de categorie Casual Fashion Wear. “Alles in één: huisstijl, branding, uitstraling, herkenbaarheid, laagdrempelig, eenvoudige opzet met een maximaal effect. Kortom, less is more.” 

Best Practice Award

In 2017 hebben wij onze Living Wage tool ontwikkeld. Deze tool is beloond met de Best Practice Award van Fair Wear Foundation.

Corporate Fashion Award 2008​

In 2008 wonnen we de Corporate Fashion Award met de collectie van Strukton in de categorie Workwear.

Nominatie CFA 2016

Nominatie Corporate Fashion Award 2016 in de categorie ‘Duurzaamheid’ met de collectie voor NS Retail.

Nominatie CFA 2016

Nominatie Corporate Fashion Award 2016 in de categorie ‘Corporate Fashion’ met de collectie voor CSU.

Nominatie CFA 2010

Nominatie Corporate Fashion Award 2010 in de categorie ‘Best Brand Collection’, met de collectie voor T’riffic.

Nominatie CFA 2008

Nominatie Corporate Fashion Award 2008 in de categorie ‘Corporate Fashion’ met de collectie voor Intratuin.