Over Schijvens

Al 160 jaar

alles onder een dak

Over ons

Schijvens Corporate Fashion is een familiebedrijf dat sinds 1863 bedrijfskleding (Corporate Fashion) ontwerpt, produceert en distribueert voor de retail-en de detailhandel met klanten als Albert Heijn, CSU, Kruidvat, Etos, Hema, Praxis, Gamma, McDonald’s, Leen Bakker, Sligro, Makro, Intratuin, NS Retail, Welkoop, Vermaat, Hutten, Compass Eurest, Jacks Casino, Ricoh, TBI, StayOkay, Plan-it, Brico en Qatar Airways.

Geschiedenis

Ons familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion vindt haar oorsprong in 1863. De afgelopen 160 jaar heeft ons bedrijf veel veranderingen doorgemaakt, verschillende generaties aan het hoofd gehad en natuurlijk ook veel hoogtepunten beleefd. Benieuwd? Bekijk dan onze geschiedenis pagina.

Wat we doen

Van de eerste afspraak tot de uiteindelijke levering van de kleding, bij Schijvens Corporate Fashion doorlopen we met onze klanten het gehele proces. Voor ieder bedrijf kunnen wij onze duurzame bedrijfskleding produceren.

Team

In Hilvarenbeek, Amsterdam, Bladel en ‘s-Hertogenbosch werken onze 90 enthousiaste medewerkers. Wij beschikken over alle afdelingen die nodig zijn om een kwalitatief hoogstaand productieproces te leveren, waaronder een ontwerpafdeling, een kwaliteitsafdeling, een inkoopafdeling, een verkoopafdeling met binnendienst en buitendienst, een distributiecentrum en ondersteunende stafafdelingen. Maak snel kennis met ons team.

Awards en nominaties

De afgelopen jaren is Schijvens Corporate Fashion meerdere malen in de prijzen gevallen met haar bedrijfskleding. Bekijk hier welke nominaties en prijzen we in de wachten hebben weten te slepen.

Klanttevredenheid

Bij Schijvens Corporate Fashion vinden wij de tevredenheid van onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij onze klanten gevraagd om ons te beoordelen op verschillende onderdelen. Wij zijn ook super trots op het eindresultaat, namelijk een 9 gemiddeld!