Nominatie BOV-Trofee 2023

Nominatie BOV-Trofee 2023

16 juni 2023

Op 1 juni wisten Sander Pouwelse en Simon van Esch ons te verrassen op ons kantoor in Hilvarenbeek. Zij kwamen met het heugelijke nieuws dat Schijvens Corporate Fashion binnen het thema Schaalbaar Succes genomineerd is voor de BOV-trofee 2023!

Wat is de BOV-trofee Hart van Brabant?

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is opnieuw in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema van dit jaar is ‘Schaalbaar Succes’. Op 2 november wordt voor de 23e keer de Beste Ondernemers Visie Trofee voor Midden Brabant uitgereikt. De jury speelt daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Inmiddels is de BOV-Trofee voor Midden-Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Ieder jaar komen hier 700 bezoekers op af.

Het thema voor de BOV 2023 “𝗦𝗰𝗵𝗮𝗮𝗹𝗯𝗮𝗮𝗿 𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀”.

In een tijd waarin technologieën zich snel ontwikkelen en markten snel veranderen, is het van cruciaal belang om je bedrijf flexibel en aanpasbaar te houden. Hierdoor ben je in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden en nieuwe kansen te benutten. De ondernemer die met zijn visie dit het beste inricht zal daardoor succesvol zijn, zowel in goede als slechte tijden, en zo een voorsprong op de concurrentie nemen

Op 2 november 2023 nemen wij het op tegen Claassen Logistics, Freshheads, Reijrink Staalcontructie bv., van Son & Koot en Vos Capelle en weten we aan het eind van de avond wie er met de prijs naar huis gaat.

BOV Trofee. (2023, 12 juni). Home – BOV Trofee. https://www.bov-trofee.nl/