Nieuwe zomerlook voor Etos-medewerkers

Nieuwe zomerlook voor Etos-medewerkers

16 juni 2023

Medewerkers van Etos kun je deze zomer zien in een geheel nieuwe look. Sinds 2017 heeft Etos de Pick & Mix-lijn geïntroduceerd. Iedere dag kunnen medewerkers hun eigen stijl kiezen met een tiental items uit de Etos kledingcollectie. Zo creëren ruim 5.400 medewerkers hun eigen Etos-look. Aan deze collectie is o.a. een nieuw duurzaam shirt toegevoegd.

Etos werkt hiervoor met Schijvens, een familiebedrijf dat sinds 1863 bedrijfskleding ontwerpt en in 2020 de Nederlandse Circular Award Business won. Schijvens maakt bedrijfskleding uit afgedragen of versleten kleding in combinatie met gerecycled polyester, waardoor het garen sterk, kleurvast en slijtvast blijft. Alle oude Etos-bedrijfskleding wordt bij Schijvens ingeleverd om uiteindelijk te recyclen tot nieuwe bedrijfskleding.

Het design en de kleuren van het nieuwe Etos zomershirt is makkelijk te herkennen voor de klant. De Etos-collectie wordt in nauwe samenwerking ontwikkeld met medewerkers uit de winkel. Er worden tal van varianten bedacht, die qua look en feel voldoen. Het shirt én bijpassende sjaal is het resultaat.

Deze zomer kun je de Etos-medewerkers zien schitteren in deze nieuwe kleding. Samen werken zij aan de missie om elke dag de klant te helpen zich goed te voelen!