160-jarig bestaan Schijvens Corporate Fashion

160-jarig bestaan Schijvens Corporate Fashion

17 oktober 2023

Vorige week verwelkomden wij onze 44 Turkse collega’s van de UFS-fabriek op Schiphol, speciaal naar Nederland gekomen om samen met de rest van het team ons 160-jarig bestaan te vieren. Een historisch moment dat we niet zomaar voorbij willen laten gaan.

Voor deze week hadden we een heel leuk programma georganiseerd. Naast dat onze Turkse collega’s natuurlijk Amsterdam in zijn geweest, stond deze week ook in het teken van het bedrijf en alle verschillende onderdelen leren kennen. Zo hebben ze een bezoek gebracht aan onze paslocaties in Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch en zijn ze naar ons distributiecentrum in Bladel geweest. Het team heeft op al onze locaties een rondleiding gekregen om te zien hoe wij per locatie te werk gaan en hebben tegelijkertijd kennisgemaakt met al hun Nederlandse collega’s. Vanuit daar gingen we naar ons hoofdkantoor in Hilvarenbeek, dat speciaal voor deze dag omgebouwd was naar een feestlocatie. Iedereen was gekleed in het blauw voor een groepsfoto op het Vrijthof met heel het bedrijf. Voor het eerst waren we met heel het team samen, een bijzonder moment.

De avond brak aan en het feest kon beginnen. Hutten serveerde de hele avond heerlijke gerechtjes en er was een DJ die zorgde dat de voetjes van de vloer gingen. Er waren toespraken en een mooi cadeau voor het 160-jarig bestaan vanuit de medewerkers kon deze avond dan ook niet ontbreken. We hebben veel gedanst, gelachen, maar vooral genoten!

Om onze Turkse collega’s een beter gevoel te laten krijgen bij de kleding die zij maken hebben we ook diverse klanten bezocht om de kleding in de praktijk te laten zien. Denk hierbij aan klanten zoals NS, AH, Sligro, Makro, Hema, Etos, Smullers en Kiosk. Dit bezoek hebben we afgesloten bij keilekker.nl waar we allemaal hebben staan smullen van een halal worstenbroodje.

En zo kwam er helaas een einde aan onze week. Wat een ongelooflijke tijd hebben we gehad! Het zal in ons geheugen blijven als een bijzonder hoofdstuk in de 160-jarige geschiedenis van Schijvens Corporate Fashion. We willen iedereen bedanken voor hun betrokkenheid en bijdrage aan deze fantastische week. Op naar nog eens 160 jaar, samen met ons geweldige team!